Novedades


Presentació del llibre TIBIDABO 360 º

Palau Robert- Sala Les Cotxeres
Palau Robert- Sala Les Cotxeres
Presentació del llibre “El camí del cel i la plaça dels somnis”
El passat dia 27 de juny es va presentar el llibre "El camí del cel i la plaça dels somnis", primer volum de la col.lecció de contes TIBIDABO 360 º de l'editorial ÀnnimA360, en un acte que va tenir lloc a la Sala Cotxeres del Palau Robert.

Van intervenir en l'acte la presidenta i la directora del Parc d'Atraccions del Tibidabo, Sara Jaurrieta i Rosa Ortiz, les co-autores del llibre, Ana Ginesta i Maite Llongueras, i el poeta Carles Duarte, que va llegir un poema seu dedicat a la muntanya del Tibidabo.

El llibre s'inspira en l'exposició de pintures de la il.lustradora Maite Llongueras que recollia imatges de la Barcelona que s'albira des de dalt la muntanya i imatges del Parc d'Atraccions del Tibidabo. Les imatges van suggerir una sèrie de sentiments i vivències que Maite Llongueras i Anna Ginestar plasmar en un text escrit. Un conte que ens parla de les atraccions del Parc i també de la màgia i els somnis que es vinculen amb la muntanya del Tibidabo.

Presentació del conte TIBIDABO 360º

Coautores del text Maite Llongueras i Anna Ginesta, i il.lustracions de Maite Llongueras, ha estat presentat el conte titulat Tibidabo 360 º.

Aquest llibre pot ser adquirit en llibreries especialitzades com Abacus i a llibreries al barri de  Sarrià "Apeudepagina" del carrer major de sarrià nº50 i al "Hernández" de Pª Reina Elisenda nº2, així com a les mateixes instal.lacions del Parc d'Atraccions Tibidabo.
 
També en Castellà